Nieuw in mijn salon : RF (Radio Frequentie) Microneedle Machine

RF behandeling

Radio Frequentie in combinatie met Micro Needling is een techniek waarbij met electro-magnetische golven en kleine naaldjes gerichte warmte in de huid wordt gebracht.

Hiermee wordt de huid gestimuleerd om collageen te produceren en het bindweefsel te verstrakken.

De behandeling is uitermate geschikt voor mensen met lijntjes, rimpels, verlies van stevigheid, kraaienpootjes, acné, acné littekens, grove porieen, striemen, rokershuid en zonbeschadigde huid.

Deze behandeling is geschikt voor zowel gelaat als lichaam.

Na de behandeling kan de huid wat rood en/of gezwollen zijn, dit trekt vanzelf weer weg.

U kunt na de behandeling uw dagelijkse bezigheden hervatten, wel is het aan te raden om in de zon een hoge UV-factor te gebruiken.

 

Nieuw in mijn salon : Sugaring (sugarwax) ontharen

Sugaring is een milde manier om te ontharen, in plaats van hars wordt er een speciale suikerpasta gebruikt.

Het is een 100 % natuurlijke oplossing voor een supergladde huid.

De sugarpasta hecht zich alleen aan de haartjes terwijl wax zich ook aan de huid hecht wat iets minder pijn geeft, ook wordt de sugarpasta op kamertemperatuur op de huid aangebracht, is in water oplosbaar en heeft ook geen kleverige resten.

Het grote voordeel is dat er hierdoor geen huidirritatie optreed en de behandeling doorgaans als minder pijnlijk wordt ervaren.

Nieuw in mijn salon : Ulthera / HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)

Carbon Laser Peeling

is speciaal ontwikkeld voor grondige dieptereiniging met een huidverjongend en huidverbeterend effect.
Het is een proces dat lasertechnologie combineert met carbon (koolstofpoeder) wat tot in de diepste porieën binnen kan dringen.
De Carbon Laser laat de koolstof deeltjes verdampen en de dode huidcellen verdwijnen en richt zich op de diepere huidlaag welke uiteindelijk ook de bovenste huidlaag versterkt zonder deze te beschadigen.